Loje basketbolli me lartësi deri në 58 cm Chicco

L 5,300

Loje basketbolli me lartësi deri në 58 cm Chicco

Numëron pikët me efektet e dritës dhe zërit dhe brohorisni me brohoritjet e futbollit.

L 5,300

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Loje basketbolli me lartësi deri në 58 cm Chicco

Numëron pikët me efektet e dritës dhe zërit dhe brohorisni me brohoritjet e futbollit.

Ngjitu në Krye