Lodër Dinozauri Elektronik

L 4,600

Lodër Dinozauri Elektronik që flet.

L 4,600

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Lodër Dinozauri Elektronik që flet.

Baby T-Rex është një dinosaur elektronik i adhurueshëm, i cili flet, këndon dhe lëviz

Shtypni tre butonat e formës në shpinë dhe Baby T-Rex përgjigjet duke ecur dhe duke u kthyer.

Ngjitu në Krye