Funky the Piano Orchestra

L 5,200

Me Funky the Piano Orchestra fëmija mund të zbulojë notat muzikore, të njohë tingujt e çdo instrumenti dhe të mësojë sensin e ritmit, përmes një rruge të plotë edukative në botën e muzikës.

L 5,200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Me Funky the Piano Orchestra fëmija mund të zbulojë notat muzikore, të njohë tingujt e çdo instrumenti dhe të mësojë sensin e ritmit, përmes një rruge të plotë edukative në botën e muzikës.

Lodra luan 20 këngë që i përkasin 5 zhanreve të ndryshme muzikore dhe 7 drita, një për çdo notë, për ta ndihmuar fëmijën të dallojë ndryshimin midis tingullit të notës muzikore dhe tastit të pianos.

Ngjitu në Krye