Gaming mouse USB blue

L 1,200

L 1,200

Buy Now
Add to cart
Categories:

Përshkrim i produktit

DIZAJNUAR PËR LOJERËT E VËRTETË!
Rehati optimale për lojë intensive dhe të zgjatur
2400 DPI - 3 here më shumë saktësi se mause-t standardë
Dizajn ergonomik i gomuar që nuk rrëshqet
Ngjitu në Krye