Van Gogh Coloured Pencils Advanced Set with 36 Colours

L 6,200

L 6,200

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Si artist, stilist apo ilustrues ju e dini saktësisht se çfarë lloj materiali dëshironi. 
Më e mira; për të përcaktuar stilin tuaj dhe për të shprehur emocionet tuaja. Koleksioni ynë i plotë Bruynzeel Design me grafit, ngjyra,
 bojëra uji dhe lapsa pastel është përshtatur saktësisht sipas dëshirave dhe kërkesave tuaja. 
Me një laps me ngjyra Bruynzeel Design Color H2 Box 24 ju keni më të mirën në duart tuaja.
 Sepse do të jeni të kënaqur me një ndjesi të shkëlqyeshme ngjyrash, lëshim të lartë të ngjyrave, strukturë të dendur të ngjyrave, 
përzierje të shkëlqyeshme dhe koordinim të mirë të ngjyrave dhe ngurtësisë.
Ngjitu në Krye