TEXTURED BLOCKS

L 2,000

L 2,000

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Një mënyrë argëtuese për të mësuar forma, numërim, kafshë dhe ngjyra!

Të vegjëlve u duken magjepsëse për t'u prekur dhe përtypur format e buta dhe teksturat 3-D, 
ndërsa ngjyrat e ndezura si karamele ngjallin interes teksa ndërthurin blloqet pop ose i grumbullojnë ato!
Ngjitu në Krye