Tavoline Studimi

L 5,500

L 5,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Set : Tavoline dhe karrige per femije nga mosha 3 deri ne 12 vjec, me personazhet e tyre vizatimore te preferuar, ( FROZEN, PRINCESS, SPIDERMAN,CARS, PEPPA PIG, UNICORN ), ku femija juaj do te studioje me deshire dhe komoditet.
Me permasa 100 x 680 x 460mm ndersa permasat e karriges 330 x 300 x 280mm.

Ngjitu në Krye