Super masa maçi

L 9,900

L 9,900

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Me super Tabelen e ndeshjes, emocioni i ndeshjes nuk është vetëm në televizion. Emërtoni secilit lojtar emrin e futbollistit tuaj të preferuar dhe lëreni të fillojë ndeshja. Skuadra që shënon më shumë gola fiton, zgjidhni mirë portierin tuaj!
•Përdoren lëndë të para të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve dhe bojë të padëmshme.

•Dimensioni i produktit: 72.5 x 55.5 x 59 cm Përmasat e kutisë: 63,5 x 11 x 36,5 cm

Ngjitu në Krye