Stylish Watch Crazy Chic

L 2,000

L 2,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një orë e re sa herë që duan të ndryshojnë stil dhe të kenë diçka ndryshe dhe origjinale.
 Thjesht ndryshoni rripin, lidhjet ose zgjidhni ngjyra dhe tekstura të tjera për të ndryshuar pamjen.
Broshura ofron udhëzime se si të krijoni rripa ose të lidhni lidhjet me njëra-tjetrën dhe me faqet e orës, 
ndërsa vajzat e vogla janë të lira të zgjedhin ngjyrat, stilin dhe teksturat që preferojnë.
Ngjyrat e lidhjeve dhe materialeve të zgjedhura për rripat 
janë zgjedhur në përputhje me tendencat e modës për të lejuar një shumëllojshmëri kombinimesh super të lezetshme.
Ngjitu në Krye