Songy IL Cantante

L 5,500

L 5,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Këndoni së bashku me Karaokenë e parë që shndërron zërin në një këngë: thuaj diçka në mikrofonin e vërtetë dhe le të ndodhë magjia. Songy do t’i shndërrojë fjalimet tuaja në një këngë të vërtetë.

Ngjitu në Krye