Slime Mega Challenge

L 4,350

L 4,350

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Bota e çmendur e slimes bëhet edhe më befasuese me këtë komplet unik dhe origjinal!!
Manuali i shoqëron fëmijët në fazat e ndryshme të eksperimentimit, duke i udhëhequr në lojë në siguri të plotë.
Një lojë që u mundëson fëmijëve t'i qasen shkencës dhe të zbulojnë anën befasuese të kimisë.
Ngjitu në Krye