Science & Play: Fun Sea Soaps

L 1,550

L 1,550

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Merrni në duart tuaja aromën e detit me këtë komplet fantastik për të bërë sapun të parfumuar dhe me ngjyra!
Gjithçka që ju nevojitet për të bërë sapun të parfumuar me elementë plastikë me temë deti brenda tyre.
Fëmijët mund t'i qasen shkencës kozmetike në siguri të plotë edhe falë manualit që do t'i udhëheqë ata hap pas hapi përmes eksperimenteve.
Një lojë argëtuese për të bërë objekte me një efekt sensacional të garantuar!
Ngjitu në Krye