SCHNEIDER KLICK-FIX-PEN

L 550

Stilolaps me një susta të zgjatshme dhe një mbajtëse mund të aplikohet në desktop, në makinë, etj. me shirit ngjitës

L 550

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Stilolaps me një susta të zgjatshme dhe një mbajtëse

mund të aplikohet në desktop, në makinë, etj. me shirit ngjitës

Fisheku i zëvendësueshëm Express 775 M me një majë çeliku inox rezistente ndaj ujit.

Ngjitu në Krye