Robomaker Clementoni

L 7,350

L 7,350

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

RoboMaker
8+ vjet
Një laborator i jashtëzakonshëm për të zbuluar të gjitha sekretet e robotikës dhe kodimit falë programimit të bllokut.
Ndërtoni 3 robotë me mbi 200 komponentë, 2 motorë, 1 altoparlant dhe një sensor IR 
dhe programojini në shumë aktivitete argëtuese që ndihmojnë në zhvillimin e të menduarit kompjuterik.
Programoni X1-Drawer për të krijuar vizatime të këndshme, 
luani me X2-Elevator për të ngritur objektet lart ose për t'i shtyrë ato nga tavolina me X3-Analyze.
Dhe falë manualit të udhëzimeve, ju do të bëheni një programues ekspert dhe do të jeni në gjendje të ndërtoni robotë të tjerë të çdo forme,
duke i programuar sipas dëshirës.
Ngjitu në Krye