Permanent Marker maxx 130

L 90

Permanent Marker maxx 130 qe shkruan në pothuajse çdo material, duke përfshirë karton, qelq dhe dru. Bojëja thahet shpejt dhe e papërshkueshme nga uji.

L 90

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Permanent Marker maxx 130 qe shkruan në pothuajse çdo material, duke përfshirë karton, qelq dhe dru. Bojëja thahet shpejt dhe e papërshkueshme nga uji.

Ngjitu në Krye