MP-ERGO-01

L 550

L 550

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

Mbështetja e mausit me mbështetje të butë dore, e zezë
Dizajn ergonomik me mbështetje komode për kyçin e dorës me shkumë
Shkuma e butë siguron mbështetje të shkëlqyer të kyçit të dorës dhe përdorim të lehtë të mousit
Ngjitu në Krye