Mikroskop portativ

L 2,400

Një mikroskop i vërtetë portativ dhe i lehtë për t’u përdorur, i përsosur për të vëzhguar objektet përreth jush.

L 2,400

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një mikroskop i vërtetë portativ dhe i lehtë për t’u përdorur, i përsosur për të vëzhguar objektet përreth jush. Argëtohuni duke zbuluar mikrokozmosin që ju rrethon. Zmadhoni objektin 300 herë. Përfshihen shumë instrumente për vëzhgime (si p.sh. sllajde të përgatitura paraprakisht) dhe një manual i ilustruar.

Ngjitu në Krye