Makinë Qepëse, Couture Design Creative Maped

L 4,200

L 4,200

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

uti për rrobaqepëse çirake
Ideale për të hedhur hapat e tyre të parë në botën e qepjes, makina qepëse për fëmijë Couture Design është e përshtatshme për fëmijët fillestarë falë funksionimit të saj të thjeshtë dhe të sigurt.

Falë këtij hobi krijues, fëmija do të jetë krenar për makinën e tij të parë qepëse dhe krijimet e tij! Kutia përmban gjithçka që ju nevojitet për të bërë një skrunchie.
Duke bërë pjesë të bukura, fëmija zhvillon edhe përqendrimin dhe saktësinë e tij në mënyrë lozonjare.

 

Përmbajtja e kompletit
Kutia është e plotë dhe përfshin:

1 makinë qepëse me pedale
4 bobina shtesë me fije (furnizë metalike) (përveç 2-ve që janë tashmë në makinë)
1 pëlhurë e prerë paraprakisht
1 brez gome
3 kunja
1 fileto gjilpërash
1 gjilpërë shtesë

Veçoritë
Kjo makinë qepëse për fëmijë është e destinuar për fëmijët mbi 8 vjeç.
Makina qepëse kërkon 4 bateri AA (nuk përfshihen).
Ngjitu në Krye