Loje Stola e punës

L 1,500

10 – 36 MUAJ AKTIVITETET E PARA

L 1,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një tavolinë pune për të luajtur me tre vegla, një çekiç, një kaçavidë dhe një çelës dhe 6 aksesorë, gozhdë, bulona dhe vida, për një argëtim të pasur dhe ndërveprues.

Ajo bëhet një kuti mjetesh praktike që fëmija mund ta mbajë gjithmonë.

Promovon koordinimin e syve dhe dorës dhe aftësitë manuale.

Ngjitu në Krye