Lightweight PC headset

L 1,000

L 1,000

Buy Now
Add to cart
Categories:

Përshkrim i produktit

Modeli: HS-200C 
Ndërfaqja: Mikrofoni 3.5 mm:
 Po Informacion shtesë: 
Shirit i rregullueshëm i kokës.
 Kapëse veshi të rehatshme. 
Kufje të lehta me mikrofon të kthyeshëm.
 Ideale për MSN, SKYPE dhe biseda në internet. 
Marka: Genius
Ngjitu në Krye