Laps i zi Staedtler

L 60

Laps me cilësi të lartë për të shkruar, vizatim dhe skicuar

L 60

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Laps me cilësi të lartë për të shkruar, vizatim dhe skicuar

Rezistencë e lartë ndaj thyerjes përmes formulimit special të plumbit dhe plumbit super të lidhur

E disponueshme në 5 gradë: 2B, B, HB, H, 2H

Ngjitu në Krye