Geomag Magicube Jungle Animals 00145

L 2,150

Kjo kuti do t'i lejojë fëmijët të zbulojnë botën e magjisë.
Geomag Magicube Jungle Animals përmban 6 kube që ju lejojnë të krijoni 6 krijime të ndryshme me temë kafshët e xhunglës.
 Dhe jo vetëm kaq: kutia është pasuruar me 3 karta që japin ide dhe ide për ndërtim. Ky grup është projektuar për moshat 1 vjeç e lart. 
Geomag magicube është një platformë e re ndërtimi, e krijuar nga Geomag, një kompani lider e lodrave magnetike.

L 2,150

Buy Now
Add to cart
Ngjitu në Krye