Fisher Price Grow With Me Tummy Time Llama

L 5,000

L 5,000

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Kjo loder prej pelushi llama mbështet fëmijën tuaj në rritje me 4 mënyra për të luajtur. 
Të vegjlit mund të shtrihen në shpinë dhe të shikojnë lart në pasqyrë, të shtyjnë lart me jastëkun mbështetës në kohën e barkut, të ulen për të luajtur ose të luajnë në lëvizje me 3 lodra me vete.

Jastëku mbështetës i foshnjës ka një batanije të dyanshme me një xhep për lojën vendos dhe merr. 
Të vegjëlve do t'ju pëlqejë të eksplorojnë ngjyrat, tingujt dhe teksturat me zhurmën, dhëmbët dhe shokun komod të llamës. 
Ju madje mund të lidhni pasqyrën e sigurt për fëmijën me llamën ose tapetin e lojës për ta ndihmuar fëmijën të mësojë rreth reflektimeve.

Aty ku zhvillimi hyn në lojë…

Ndjesore: Fisher-Price Grow with Me Tummy Time Llama ka një shumëllojshmëri teksturesh për t'u prekur dhe për të mbajtur dhëmbët e foshnjës,
 duke inkurajuar zhvillimin e prekshëm ndërsa ata luajnë.

Motori bruto: Ky mik i llamës ndihmon në mbështetjen e foshnjës tuaj ndërsa ai ngre kokën dhe shtyn lart gjatë kohës së barkut, duke forcuar muskujt e qafës dhe bërthamës.

Vetë: Pasqyra e rivendosur ndihmon fëmijën tuaj të zhvillojë një ndjenjë të vetvetes ndërsa shikon në pasqyrë dhe zbulon se fytyra është e tij.

Përmban: Fisher Price Grow With Me Tummy Time Llama

Mosha: 18 muaj +

Bateritë: N/A
Ngjitu në Krye