Fisher-Price Cake Pop Shop

L 2,700

L 2,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Mini-kuzhinierët e pastiçerive mund të krijojnë ëmbëlsirat e tyre "të shijshme" me setin e lojërave me role Fisher-Price Cake Pop Shop.
 Me katër lloje ëmbëlsirash dhe 20+ pjesë lojërash të përziera dhe përputhëse, parashkollorët mund të dekorojnë biskota, makarona,
 ëmbëlsira dhe cupcakes me një larmi mbushjesh dhe shijesh, më pas të shfaqin krijimet e tyre në stendën e ëmbëlsirave.
 Ata madje mund t'u dërgojnë klientëve ëmbëlsira në çantën e pëlhurës!

Set i shijshëm me role për fëmijë nga 3 vjeç e lart
Mbi 20 copa për t'u përzier dhe për t'u lidhur për të krijuar ëmbëlsira emocionuese të pretenduara
Biskota druri, copa makarona dhe shkopinj kek me mbushje pëlhure dhe mbushje
Çantë prej pëlhure dhe mbajtëse e fortë për kek me mermer artificial
Paketa e gatshme për dhurata
Ngjitu në Krye