Colouring kit Maped Color’Peps Glittering

L 1,850

L 1,850

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një çantë ngjyrosëse në modë, e pasur me shkëlqim, 
që u jep fëmijëve shumë mundësi për të vizatuar, 
krijuar dhe lënë të lirë imagjinatën e tyre!
Kutia përmban:
8 stilolapsa me shkëlqim
5 Tuba ngjitës me shkëlqim
10 lapsa me ngjyra të forta
8 shkumësa dylli
Ngjitu në Krye