Coloring brush pen Sakura Koi

L 250

Stilolapsat me furçë ngjyrosëse Koi janë një mënyrë e përshtatshme për të shtuar ngjyra të gjalla në çdo skicë, ditar, film vizatimor, ilustrim ose stampë gome.

L 250

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Coloring brush pen Sakura Koi

Stilolapsat me furçë ngjyrosëse Koi janë një mënyrë e përshtatshme për të shtuar ngjyra të gjalla në çdo skicë, ditar, film vizatimor, ilustrim ose stampë gome. 48 ngjyrat transparente të bojës përzihen lehtësisht për të krijuar një mori nuancash dhe efektesh.

Ngjitu në Krye