Clementoni Volcano and Super Eruptions

L 2,150

L 2,150

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Vullkani Clementoni dhe Super Shpërthimet
Një vullkan fantastik për t'u përshtatur për të bërë shpërthime spektakolare me shkëlqim në errësirë!
veçoritë e produktit
Loja përmban: suva dhe një kallëp për të bërë vullkanin, ngjyra tempera për ngjyrosjen e tij, bikarbonat,
një pishtar UV dhe pigment neoni për krijimin e shpërthimeve të mahnitshme!
Një nga eksperimentet më të njohura shkencore tani është edhe më argëtues falë efektit neoni të "lavës" së vullkanit! 
Manuali shkencor e ndihmon fëmijën të kryejë eksperimentet e ndryshme në siguri të plotë.
Një lojë e krijuar për t'i prezantuar fëmijët me shkencën në një mënyrë të lehtë dhe argëtuese.
Ngjitu në Krye