Clementoni Science & Play Nasa Ast Dig Kit Explore

L 1,600

L 1,600

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Inkurajoni fëmijët të bëjnë kërkime shkencore me super lojën Nasa Space Asteroid Rover, Clementoni.
Loja është një komplet i mahnitshëm shkencor për të zbuluar grimcat e meteoritëve të vërtetë dhe automjeteve speciale hapësinore!
Loja përmban një tullë gipsi, një çekiç dhe bisturi për gërmim dhe gërmim, një astronaut dhe një fragment të një shkëmbi meteori.
Gërmoni tullat duke u armatosur me një çekiç dhe bisturi dhe duke nisur një mision të mahnitshëm si një astronaut i vërtetë!
Kompleti i përsosur shkencor për astronautët dhe studiuesit ambiciozë
Ngjitu në Krye