CLEMENTONI NASA STAZIONE SPAZIALE 19243

L 3,900

L 3,900

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

LABORATORI i NASA-s: një bazë hapësinore futuriste e NASA-s me një rover eksplorues për t'u mbledhur dhe shumë eksperimente tërheqëse, për të nisur një udhëtim emocionues për të zbuluar sekretet e planetit të kuq.
MODULARITETI: stacioni hapësinor përbëhet nga elementë modularë dhe mund të montohet në kombinime të ndryshme.
KIT SHKENCOR: duke e vënë veten në vendin e një astronauti të vërtetë, fëmija do të jetë në gjendje të eksperimentojë me botanikën dhe aktivitetet e vëzhgimit të qenieve të gjalla brenda moduleve.
SHUMË KURIOZITETE PËR MARSIN: me roverin special mund të niseni për të zbuluar planetin e kuq për të mbledhur mostra dheu dhe për të studiuar përbërjen e tij! Në manualin e ilustruar shumë sekrete në lidhje me planetin misterioz të kuq, jetën e astronautëve dhe misionet e kryera marsiane
Ngjitu në Krye