CLEMENTONI FUN VEHICLES

L 1,500

L 1,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

4 automjete miqësore: një autobus, një kamion, një makinë dhe një motoçikletë me të cilat mund të luani dhe argëtoheni t'i grumbulloni, 
t'i grumbulloni dhe t'i zbuloni një nga një. 
Ai stimulon aftësitë manuale dhe koordinimin sy-dorë, perceptimin vizual dhe marrëdhëniet shkak-pasojë. 
E pershtatshme per femije nga 6 deri ne 36 muaj.

Ngjitu në Krye