Clementoni Baby My First Scooter

L 3,750

L 3,750

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një skuter i dashur, me dizajn të vjetër, i bërë nga material 100% i ricikluar 
për të ndihmuar fëmijën tuaj të argëtohet duke hedhur hapat e tij të parë në këtë botë!
një këmbësor në formë skuteri për të stimuluar zhvillimin e aftësive motorike të fëmijëve, koordinimin dhe perceptimin hapësinor.
Përfshin një ndarje ku fëmijët mund të mbajnë sende të vogla personale.
Ngjitu në Krye