Bamboo keyboard

L 2,900

L 2,900

Buy Now
Add to cart
Categories:

Përshkrim i produktit

Set i tastierës dhe mausit USB Bamboo
4 Çelësat kyçe për internetin, emailin, të preferuarat dhe kalkulatorin
Maus optik me 3 butona me rrotë lëvizëse
Ngjitu në Krye