BABY GIOCO MAGIC COLOURS TREE 12-36 MESI 17687 CLEMENTONI

L 2,250

L 2,250

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Një lojë zbavitëse me hedhjen e topit e bërë në Itali nga plastika e ricikluar, në përputhje me qasjen Play For Future.
 Të tre topat, secili me madhësi të ndryshme, bien në një trung peme dhe, si me magji, përfundojnë pas derës me të njëjtën ngjyrë. 
Trajnon aftësitë manuale (kapja e topit, hapja e derës), koordinimi sy-dor (futja e topave përmes vrimës) dhe të menduarit logjik. 
Një dizajn i gjallë, plot ngjyra dhe argëtues, falë pemës që kthehet në një personazh qesharak së bashku me miqtë e saj të shpendëve.

Të tre topat, secili me madhësi të ndryshme, bien në një trung peme dhe, si me magji, përfundojnë pas derës me të njëjtën ngjyrë.

Trajnon aftësitë manuale (kapja e topit, hapja e derës), koordinimi sy-dor (futja e topave përmes vrimës) dhe të menduarit logjik.

Një dizajn i gjallë, plot ngjyra dhe argëtues, falë pemës që kthehet në një personazh qesharak së bashku me miqtë e saj të shpendëve.

Prodhuar në Itali.
Ngjitu në Krye