ARIA SPRAY COMPRESSA

L 430

L 430

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Kutia me ajër të kompresuar 400 ml. me grykë pastrimi. Ideale për pastrimin e tastierave të kompjuterëve ose laptopëve, printerëve,
 konzollave të lojërave dhe shumë më tepër! 
Ju mund të përdorni spërkatjen e ajrit të kompresuar për të pastruar në mënyrë efektive edhe ventilatorin dhe kutinë e PC-së.
Ngjitu në Krye