Activity Box

L 4,300

L 4,300

Buy Now
Add to cart
Kategoria:

Përshkrim i produktit

ACTIVITY BOX!6 modele të ndryshme muzike, tinguj për trajnim dhe edukim auditor Trajnim i shkëlqyer motorik, vizual dhe mendor. Bërë nga materiale të klasit premium për të siguruar qëndrueshmëri.

Ngjitu në Krye