24 pastel vaj Deli Color Emocioni.

L 280

L 280

Buy Now
Add to cart
Categories:

Përshkrim i produktit

Pastel vaj Deli Color Emocioni. 
Seti përmban 24 ngjyra. 
Paketimi është kartoni me varëse euro.
Madhësia e shkumësës është 10x80 mm. Materiali: Parafinë.
Trupi gjashtëkëndor dhe tashmë i mprehur i pastelit përshtatet në mënyrë të përkryer në dorë dhe siguron vizatim të butë. 
Mbështjellës letre me ngjyra të treguara. Mbulim i mirë. Ngjyrat pastel përzihen mirë dhe lahen lehtësisht. 
Pastel është bërë nga materiale jo toksike me ngjyra natyrale, të sigurta për fëmijët.
Bëjeni vizatimin tuaj më të ndritshëm dhe më interesant me Deli.
Ngjitu në Krye