24 Lapsa ngjyrosës Staedtler Super Soft

L 1,250

Secili prej këtyre lapsave me ngjyra individuale përmban plumb super të butë që lë një ngjyrë jashtëzakonisht të ndritshme në letrën e zezë dhe të bardhë.

L 1,250

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

24 lapsa ngjyrosës Staedtler Super Soft. Secili prej këtyre lapsave me ngjyra individuale përmban plumb super të butë që lë një ngjyrë jashtëzakonisht të ndritshme në letrën e zezë dhe të bardhë.

Laps me ngjyra në formë klasike gjashtëkëndore

Plumb super i butë

Për ngjyra të mahnitshme të ndritshme si në letër të bardhë ashtu edhe në të zezë.

Ngjitu në Krye