Super Chimica

L 4,700

L 4,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Ky komplet argëtues shkencor do t'ju lejojë të aplikoni shkencën në artin e gatimit për të krijuar eksperimente vërtet të shijshme!
Loja përmban dhe aksesorë për shijn e shijes së petullave: përzierje për petullat (500 g), 
kallëpe plastike për kallëpe të, dispenzues për PancakesArt, kamxhik dhe lugë
Një libër i pasur me receta, me foto dhe shpjegime të hollësishme, do t'i udhëzojë shumë fëmijë hap pas hapi në lidhjen e petullave të shijshme, 
për t'u bërë, mbushur dhe krijuar me shumë imagjinatë.
Mosha e rekomanduar: + 8 vjeç
Prodhuar në Itali
Ngjitu në Krye