L 3,700

L 3,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Crazy Chic Advent Calendar - Një kalendar i bukur advent në stilin e përsosur Crazy Chic!
Numërimi mbrapsht për ditën e madhe me stil! Ky kalendar është këtu për ta bërë më të mrekullueshme kohën më të mrekullueshme të vitit!
Ai përmban surpriza të veçanta, nga make-up deri tek stolitë, që do t'ju bëjnë të ndiheni përrallor. Bizhuteritë, make up-i, 
tatuazhet dhe shumë aksesorë të tjerë thjesht ju presin t'i zbuloni çdo ditë.
Paketa është gjithashtu një kuti bizhuterish të çmuara për të ruajtur ngarkesën tuaj të re glam! 
Ky është një kalendar me efekt wow plot me aksesorë dhe përbërës, duke e bërë atë një alternativë ideale të kalendarit me çokollatë -
me ëmbëlsira që ata mund të vazhdojnë t'i shijojnë shumë kohë pasi të kenë mbaruar Krishtlindjet.
Një dhuratë e re çdo ditë në dhjetor!
Bëhuni kreativ me modelet tuaja
Vishni bizhuteritë tuaja të reja në modë!
Ngjitu në Krye