Woody 91925 Eco Wooden Educational Puzzle

L 1,100

Woody 91925- Eco Wooden puzzle- Trupi i njeriut - Vajza- prej 12 formave që duhet të palosen në një kornizë-kornizë, 
në të cilën bëhen dhëmbëza të veçanta për secilën pjesë të enigmës. Me palosjen e duhur të të gjitha pjesëve ju merrni një pamje në formën e trupit të njeriut. 
Në secilën pjesë të enigmës ka numra, përcaktimi i secilit numër mund të lexohet në kolonën në pjesën e përparme të enigmës, falë kësaj fëmija do të njohë trupin e njeriut.
 Bërë nga Dru ekologjik shumë cilësor dhe materiale lyerje të sigurta për shëndetin e fëmijës. Kjo lodër zhvillon lëvizjen e dorës dhe të menduarit logjik të fëmijës. 
Kjo lodër është për çdo fëmijë, si për djem ashtu edhe për vajza.

Parametrat teknikë:

Materiali i trupit: Dru
Pjesë të enigmës: 12
Përmasat: 22.5x30x0.8cm
Materiali i elementeve të enigmës: Karton
Bojë: Bojë Eko Safe për Fëmijë
Certifikimi: Të gjitha Certifikatat e Sigurisë së Zonës së BE-së

L 1,100

Buy Now
Add to cart
Ngjitu në Krye