Whiteboard

L 100

Whiteboard i tabelës me majë plumbash, gjerësia e vijës 2-3 mm. Përbëhet nga 95% plastikë e ricikluar.

L 100

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Whiteboard i tabelës me majë plumbash, gjerësia e vijës 2-3 mm. Përbëhet nga 95% plastikë e ricikluar.

Boja me kapak nuk thahet edhe nëse kapaku hiqet për 2-3 ditë. Ka një erë të ulët dhe nuk përmban toluol dhe xylol.

Ngjitu në Krye