Whiteboard/Black Table

L 4,300

L 4,300

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Dërrasë e zezë prej druri natyral me 2 sipërfaqe shkrimi: me shkëlqim dhe magnetik për të shkruar me stilolapsin përkatës ose për kompozim fjalësh dhe veprimesh matematikore me magnet; tjetra në grafit për shkrim dhe vizatim me shkumësat e përfshira. Argëtohuni duke luajtur me miqtë tuaj!

Ngjitu në Krye