TRENINO DELLE AVVENTURE

L 4,500

L 4,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Treni i vogël i aventurave nuk është vetëm një grup i pasur lojërash, por edhe një lojë edukative dygjuhëshe.
Përfshin:
– 1 lokomotivë dhe 1 vagon i lëvizshëm
– Binarët 61,5 x 74,5 cm për tu montuar
– 6 kafshë shumëngjyrëshe
– 2 zona për kafshë
– 1 stacion treni

Treni i motorizuar lëviz rreth trasesë me tinguj dhe muzikë realiste dhe mëson gjëra të vogla për 6 kafshët.
Mësoni në 2 gjuhë:
– Emri, ngjyrat dhe tingujt e kafshëve
– Ku jetojnë kafshët dhe gjëra të tjera qesharake
– Diçka për alfabetin dhe numrat
Ngjitu në Krye