Tapet i Bute per Lojrat e Para 150×120

L 3,350

L 3,350

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Tapeti i bute per lojrat e para me perzonazhe te kafesheve te stampuar.

Tapeti ka madhësine e duhur për të siguruar një hapësirë ​​të madhe loje dhe me një TRASHËSI 7 MM për të zbutur rënien gjatë lojes.

Mosha 0 m+

Permasat e tapetit: 150 x120

Ngjitu në Krye