Super Chemistry Science & Play Lab | Become a Genius Chemist | Ages 8+

L 4,500

L 4,500

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

bëhuni një kimist gjenial
Kjo lojë do t'i prezantojë fëmijët me botën e kimisë ndërsa ata eksperimentojnë në laboratorin e tyre. 
Duke përfshirë të gjitha instrumentet që i nevojiten një shkencëtari të vërtetë, si provëzat dhe shiringat,
do të ketë shumë eksperimente të ndryshme për të përfunduar! I renditur sipas niveleve të vështirësisë në rritje,
manuali i përfshirë do t'i ndihmojë fëmijët të krijojnë rezultate të mahnitshme shkencore.
Udhëtoni në internet për sfida të veçanta që shtyjnë kufijtë e eksperimenteve fizike të përfshira. 
Për moshat 8+.
Ky komplet përfshin: syze sigurie, tavolinë pune laboratori, ngjitëse me ngjyra, doreza, letër filtri, balona, ​​enë Petri, 
epruveta me kapëse, shiringa, piskatore, shpatull, trazues, gyp, gota me kapak, tub plastik, pipeta, çelës,
3 - devijues i rrugës, tabela ngjyrosëse, karta sfidash (skanoni kodin QR dhe shikoni eksperimentin),
klorur kalciumi, alginat natriumi, acid tartarik, karbonat natriumi dhe një libër me udhëzime të ilustruar.
Ngjitu në Krye