Stilolapsa Staedtler

L 2,300

L 2,300

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Stilolapsa të përhershëm me dy skaje Staedtler, ideale për të shënuar dhe vizatuar pothuajse në çdo gjë, 36 ngjyra të ndryshme.

Ngjitu në Krye