Stapler Maped Essentials Metal

L 350

L 350

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Me gamën e gjërave thelbësore, Maped Office transformon mjedisin tuaj profesional - produkt teknik dhe dizajn për t'ju mbështetur çdo ditë.
 Essentials Kapëse metalike ka 2 funksione: kapëse dhe gozhdim. Hapja 180° e bën të lehtë rimbushjen.
 Tani keni gjithçka që ju nevojitet për punë të lumtur!
Ngjitu në Krye