Set me ngjyra vaji TALENS ART CREATION 12 X 12 ml

L 830

Koleksioni i Krijimit Art është i përsosur për artistët e çdo niveli aftësie që kërkojnë materiale cilësore profesionale me çmimin më konkurrues.

L 830

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Set me ngjyra vaji TALENS ART CREATION 12 X 12 ml

Koleksioni i Krijimit Art është i përsosur për artistët e çdo niveli aftësie që kërkojnë materiale cilësore profesionale me çmimin më konkurrues.

E përkryer për të gjitha teknikat e lyerjes me vaj, duke përfshirë tradicionale lagësht-në-lagësht, veshjet dhe xhamin.

Ngjitu në Krye