Set finliner Pigma Micron | 8 permasa, te zeza

L 1,900

Set finliner Pigma Micron | 8 permasa, te zeza

Stilolapsat Pigma Micron janë izolues të papërshkueshëm nga uji dhe të përhershëm, rezistente ndaj zbehjes, tharje e shpejtë dhe pH neutrale.

L 1,900

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Set finliner Pigma Micron | 8 permasa, te zeza

Stilolapsat Pigma Micron janë izolues të papërshkueshëm nga uji dhe të përhershëm, rezistente ndaj zbehjes, tharje e shpejtë dhe pH neutrale.

Ngjitu në Krye