SCIENZA E GIOCO SLIME MACHINE CLEMENTONI

L 3,700

L 3,700

Buy Now
Add to cart

Përshkrim i produktit

Shkencëtari kurioz i bretkosave Dr. Një botë me lëngje gjeniale për t'u zbuluar për të nxitur imagjinatën në siguri të plotë.
Nga krijimi te manipulimi, një lojë e plotë që e udhëzon fëmijën të zbulojë dhe eksperimentojë me substanca të ndryshme për të krijuar slime unike.
Të gjitha substancat e përdorura për përgatitjen e slimes i nënshtrohen kontrolleve rigoroze dhe testohen për të shmangur reagimet e rrezikshme, duke garantuar cilësinë e produktit dhe sigurinë maksimale.
Manuali i ilustruar si një libër përfshin fëmijën në histori falë personazhit udhëzues i cili gjithashtu do ta udhëheqë atë në fazat e ndryshme të eksperimentimit.
Përmban të gjithë përbërësit dhe substancat për të bërë slime për t'u pasuruar me miza dhe krimba dhe "Frog machine" speciale për t'i personalizuar, për t'i përzier dhe për t'i bërë ato edhe më të rrëshqitshme.
Ngjitu në Krye